A bugyipelenka mint ihletforrás, miből nem lehet művészetet csinálni

Rengeteg kreatív művészt ismerek, akik akár milyen hétköznapi tárgyból képesek lenyűgöző dolgokat teremteni. Az egyik ismerősöm például színes ceruzákból szobrászkodott kiömlő ital alakú lámpát a kislányának. Elképesztő.

Én mostanában azon kezdtem agyalni, hogy a kisfiam után meg maradt (természetesen nem használt) bugyi pelenkákból kéne valami kreatívat alkotni. Úgy is csak feleslegesen foglalják a helyet. Nincs belőlük sok maradék, szóval biztos, hogy egyedinek és megismételhetetlennek kell lennie a darabnak.

A feleségem még kismamaként talált rá a Bugyipelenka | LORD Shop weboldalra, és azóta csak onnan rendeltünk, ha pelenkára volt szükségünk. Az elmúlt időszakban különösen is jól jött volna, ha Bence használt volna még pelenkát. De szerencsére már lassan két éve nem kell neki. Annyi idő alatt pedig gondolom a pelenkák is megromlanak állásukban…

A bolt amúgy egy nagyon kellemes élmény volt mindkettőnk számára. Nagy adagban tudtunk rendelni viszonylag olcsó áron és pár nap alatt házhoz is hozták. Persze, ha egy kicsit közelebb laktunk volna a fővároshoz, lehetőségünk lett volna kihasználni némi kedvezményt, de még így is megérte a dolog. Egyik nap, mikor a feleségem unatkozott, konkrétan leszámolta. Az én kis pénz-ügyesem.

Hogy jobban belemenjek a részletekbe, és megmondjam, miért nem tervezek új pelenkákat rendelni muszáj lesz kicsit alaposabban bemutatnom a web shopot. Tehát a fő termékeik a pelenka és a popsitörlő. Ezen kívül számos olyan terméket is forgalmaznak, amik a babákkal kapcsolatosak. Ez teljesen elvárt, hiszen főleg kismamák és a babáik a kliensek. Ezeken kívül viszont lehet még illat- és kozmetikai szereket vásárolni tőlük, tisztító szereket és egyéb, a háztartásban elengedhetetlen dolgokat. Ugyan van férfi részleg is, de azok inkább ajándékoknak tudhatók be, amiket a feleség adhat, nem konkrét olyan termékeknek, amiket a férfi saját magának rendelne.

Plusz a szállítás csak öt ezer forint felett lehetséges, így az oldal arra ösztönöz, hogy sok mindent vegyél, vagy pedig nagy mennyiségben. Természetesen ez nem kényszer, és egy egy vagy két kisgyerekes szülő esetében igazi megváltás, hogy minél ritkábban kelljen kiadni a gyerekre pelenka szempontjából, ezért nagy csomagokban veszik. Mi is ezt tettük. Az én drágám csupán kissé elnagyolta az utolsó rendelésünket. De őszintén, én egyáltalán nem bánom, legalább van honnan inspirálódnom.

Ha pedig hasonló cipőben jársz, mint mi tettük, ne habozz felkeresni a Bugyipelenka | LORD Shop-ot. Legyen az popsitörlő, pelenka, testápolás vagy felnőtt kozmetikumok, ebben az üzletben biztos nem fogsz csalódni. A pontgyűjtők pedig szívesen várnak, ha csatlakoznál és megtakarítanál egy kis pénzt.