Náluk még a rágókák is művészeti kategóriába tartoznak

A festészet mindig is egy olyan terület volt számomra, ami lenyűgözött, de nem igazán tudtam hozzászólni. Ez főleg abból fakad, hogy nincsen tehetségem ehhez a művészeti ághoz. Ettől függetlenül mostanában egy kicsit közelebb kerültem hozzá az ismerőseimen keresztül. Mindig alig várom, hogy fessenek, vagy rajzoljanak valamit, mert számomra felfoghatatlan, hogy milyen könnyedén meg tudják valósítani a gondolataikat, vizuális formában.

A másik lenyűgöző dolog az életemben pedig a gyermekem volt, aki nemrégen született. Most vagyunk a fogzás időszakában és az Imagine Baby oldala rengeteget segített nekünk. Mindenképpen találni akartam valami olyan játékot, ami enyhítheti a gyermekem, fognövekedéssel járó fájdalmát. Pontosan erre lett kitalálva a rágómaki akció, ami éppen érvényben volt az Imagine Baby felületén.

A rágómaki akció kapcsán olcsóbban be tudunk szerezni olyan magas minőségű termékeket, amiknek személyisége van és még később is jók lehetnek játéknak. Emellett pedig tökéletesen ellátják a rágóka feladatát és még több színben is választhatjuk őket. Ha nem lennénk biztosak a dolgunkban, akkor megnézhetjük az oldalon elérhető véleményeket, amik mind nagyon pozitívak.

Ha pedig eldöntöttük, hogy részt szeretnénk venni mi is a rágómaki őrületben, akkor csak be kell helyeznünk a kiválasztott terméket a kosarunkba. Ezt követően pedig már nincs sok dolgunk, csak kitöltünk pár adatot és nemsokára megérkezik a maki. Nagyon boldog vagyok, hogy a rágómaki akció kapcsán ilyen nagyszerű megoldást találhattam a gyermekem fogzására.