A weboldal készítés is egyfajta művészet

Sokfajta művészet létezik, és mindegyiknek meg van a saját maga bája és szépsége. Én a festészetért kifejezetten oda vagyok. Tudnak születni olyan szép képek, hogy egész nap nézegetném őket. Hobbiként én is szoktam festegetni otthon, de nyilván az nem olyan minőségű, mint egy festő művészé. Viszont cserébe számomra nyugtató hatása van és nagyon jól ki tud kapcsolni.

A weboldal készítéssel is próbálkoztam már, hiszen szép érzék ahhoz is kell, legalábbis a kinézet megtervezéséhez mindenképpen, viszont arra kellett rájönnöm, hogy ez nem az én világom. Így kénytelen vagyok egy hozzá értő emberre bízni a weboldalam elkészítését, hogyha azt szeretném, hogy tökéletes legyen. Így kezdtem el keresgélni az interneten. Ekkor találtam rá a Keresőben Első hu oldalára. Egyből nagyon meggyőzőek voltak számomra. Az oldaluk letisztult, egyértelműen van megfogalmazva minden, és látszik, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak. Ez pedig egy fontos dolog.

A Keresőben Első azt ígéri, hogy egy olyan keresőoptimalizált weboldalt tud az ügyfelének létrehozni, ami a keresőben az első helyre tud kerülni. Ez azért nem egy könnyű vállalás szerintem. Viszont mindaz, amit az oldalukon olvastam, engem meggyőzött arról, hogy valóban megvan ehhez a tudásuk és elegendő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy ezt az ígéretüket be is tartsák.

Mi volt az, amivel engem meg tudtak győzni?

Az első és talán a legfontosabb, hogy egyedi és személyre szabott weboldalakat készítenek. Nem sablonokkal dolgoznak, hanem gondosan felmérik az ügyfél igényét arról, hogy milyen weboldalt szeretne saját magának és utána megtervezik azt, hogy ez a valóságban hogyan fog kinézni pontosan. Illetve a céljuk az is, hogy a weboldal a célközönséghez szóljon, így az oldalra látogatóból ügyfelet generáljon. Mindehhez pedig első körben az ügyfélnek kell számos kérdést megválaszolnia arról, hogy mi a célja a weboldallal, milyen érzéseket szeretne kiváltani a weboldalára látogatóból, milyen tartalmakat szeretne közzé tenni ott, milyen legyen a felépítése, szeretne-e Google Ads és Facebook kampányokat és még sok hasonló kérdés vár megválaszolásra. A közös munka első lépése ez.

Ami szintén tetszett nekem, az az volt, hogy a pontos munkafolyamatot felvázolják már itt a honlapjukon is. Így mindig biztosan tudhatom azt, hogy éppen hol tart a weboldalam a készítésben és mennyi munkafolyamat van még hátra.

Minden szolgáltatásról és szolgáltatóról szeretek véleményeket olvasni, mert ezek általában befolyásolni tudják azt, hogy hogyan döntök. Ugyanis ha sok a negatív vélemény, nyilván mást fogok választani. Viszont, ha az ügyfelek elégedettek és azt kapják, amit ígértek nekik, mint a Keresőben Elsőnél is, akkor bátran tudok mellettük dönteni.

A számok pedig szintén nem hazudnak. Több mint 100 elégedett ügyfelet tudhatnak magukénak, több mint 1000 nagyszerűen és igényesen megírt cikkel gazdagították a weboldalakat, és majdnem 70 keresőoptimalizált weboldalt készítettek már el az ügyfeleiknek. Ezek pedig már nagyon szépen mutatják azt, hogy valódi tapasztalattal rendelkeznek.

A referencia weboldalaknak köszönhetően pedig, amik a honlapjukon fel vannak tüntetve én magam is eldönthetem, hogy tetszik-e az, amit csinálnak. Így már tényleg semmi kétség nem maradhat bennem azzal kapcsolatban, hogy őket kell választanom. A korábbi weboldalak amiket készítettek számomra nagyon meggyőzőek voltak és valami hasonlót magamnak is el tudnék képzelni, így egyértelmű volt a döntésem. Árajánlatot kérek a Keresőben Első hu csapatától.

Összefoglalva tehát, azért választottam a Keresőben Elsőt, mert számomra fontos az, hogy egy egyedi weboldallal rendelkezzek, ami illik a vállalkozásomhoz és keresőoptimalizált, ami pedig biztosítani tudja azt számomra, hogy a keresőben az elsők között lehessek. Ami pedig szintén egy fontos szempont volt, hogy a weboldalammal ügyfeleket is tudjak szerezni. A Keresőben Első hu mindezt megtudja nekem csinálni profin, hiszen kellő tapasztalattal rendelkeznek és a tudásuk mindig naprakész. Pontosan tudják, hogy mitől fog a vásárló/ügyfél minket választani csupán azzal, hogy megnézi a weboldalunkat.

Ha esetleg te is ilyen szakemberekkel szeretnél együtt dolgozni, akkor keress rájuk bátran és tegyél egy próbát te is velük.