A lidl akciós újság néha igazi kincseket rejt a festőknek

Az iskolakezdés nem csak az iskolába induló csemetéknek izgalmas időszak, hanem nekünk, festőknek is.

Amíg a gyerekek a legtrendibb táska és legszebb füzetek kiválasztásával töltik az idejüket, mi, festők a papírboltok és művészellátók iskolakezdési leárazásait figyeljük. Ebben az időszakban rengeteg, drága ecsethez, festékhez és vászonhoz lehet hozzájutni, kedvező áron.

Nem csak a speciális boltokban lehet ilyen akciókat kifogni! Már számtalanszor előfordult, hogy egy-egy boltban, ami a fejemben teljesen élelmiszer boltnak tűnt, az egy-két hetente változó akciós termékek között igazi kincsekre leltem. Vettem már így nagyon jó minőségű ecseteket, akril festéket és minőségi vásznakat is.

Mikor még nagyon kezdő voltam a festészetben, egy állványt is sikerült az egyik ilyen boltban vennem.

Az ilyen akciókhoz nagyon szemfülesnek kell lenni. Őszintén szólva nincsen arra időm és energiám, hogy minden egyes héten végig böngésszem ezeknek a boltoknak a kínálatát. Általában csak a szerencsén múlt, hogy sikerült jó termékeket kifognom egy-egy vásárlás során.

Nem is olyan rég, mikor ez egyik barátnőmmel erről beszélgettem, rákérdezett, hogy de az újságokat miért nem az akcióleső oldalán nézem. Az előtt nem hallottam még erről az oldalról, pedig kifejezetten hasznos az olyan akció vadászoknak, mint én.

Rengeteg üzlet akciós újságja van feltöltve az oldalra, így, ha specifikusan egy bizonyos terméket keresek az akciók között, elég csak gyorsan átfutnom, átlapoznom az online újságokat. Nem kell sok időt töltenem azzal, hogy minden egyes újságot összeszedek, minden honlapra felmegye. Egy helyen mindent meg tudok nézni. Nagyon sok üzlet kínálata itt van, nem is találtam még olyan boltot, amibe menni szoktam és nincsen itt az akciós újságja.

Ha pedig nincsen kedvem keresgélni, akkor használom a keresőt, vagy a kedvenceim közül választom ki azt, ami nekem kell.

Olyan ez egy kicsit, mint mikor egy honlap kidobja, hogy hol a legolcsóbb egy termék, csak itt a keresés közben olyan dolgokat is lát az ember, amikre szüksége van, de el sem hinné, hogy például egy lidl akciós újság rejti a megoldást.

Általában ráérek, van időm bőven festékeket és vásznakat keresni. Az online újságokat pedig jobban is szeretem, mert nem kell fákat kivágni az előállításukhoz, így az akcióleső oldalával, ha elterjedtebb lesz, akár fákat is menthetünk. Nem is értem, hogy miért gyártanak még papír alapú újságokat, hogyha ilyen remek alternatívákat kínál helyette az internet.