Művészi táskák Spanyolországból, olyan szépek, mint egy festmény

Vannak olyan használati tárgyak, melyek bizony művészi értékkel bírnak. Számomra ilyenek az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház táskái. Az Anekke egy spanyol márka, harmadik generációs táskakészítő, bőrműves testvérpárok alakították.

A három testvérnek az volt a vágya, hogy létrehozzanak egy olyan márkát, amiben tükröződik a divat, a modernség, a céltudatos nő ereje és az, hogy ha valaki hisz az álmaiban, akkor ha kitartóan tesz is érte, akkor elérheti azt. Ez lett az Anekke, egy kislány, aki hosszú hajával, cicáival, különlegességével milliók szívébe lopta bele magát.

Az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház táskái, pénztárcái és neszesszerei igazán különlegesek, a színvilágukat a bézs és árnyalatai uralják, emellett a kékek, szürkék és feketék is megjelennek. Az annataska.hu honlapon szemezgetve igazi különlegességekkel találkozhatunk.

Legyen szó akár hátitáskáról, kéziről vagy válltáskáról, mindenki megtalálhatja saját kedvencét. Aki itt vásárol, hűségpontokat gyűjthet, melyeket később beválthat. De aki feliratkozik a hírlevélre és regisztrál a honlapon, már ezzel pontokat kap, melyeket akár az első vásárlásnál is beválthat.

A pontok segítségével szép kedvezményeket lehet elérni, de egyébként is találkozhatunk itt sokszor akciós termékekkel. Ezért is érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert a legújabb termékekről és a legfrissebb akciókról is tájékozódhatunk. És máris kedvezőbb áron juthatunk hozzá kedvenc Anekke táskánkhoz.

Az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház táskái kiváló minőségű, strapabíró textilbőrből és hímzett textilből készülnek. Évente két új kollekció jelenik meg, pontosan azért, hogy megőrizzék a különlegességét.

Ezekbe a táskákba öröm pakolni, és öröm őket viselni is, sőt, én ha meglátok egyet az utcán, már annak is örülök. Az annataska.hu webshopban sok más márka kínálata is megtalálható. Ha innen rendelünk, fizethetünk utánvéttel, kártyával és előreutalással is, a szállítás pedig történhet futárral házhoz, vagy kérhetjük Pick Pack pontra is a csomagot.