A műtermemhez kellett mielőbb a vízszerelő gyorsszolgálat

Imádok festeni, de szerintem ez nem meglepetés. Gyerekkoromtól kezdve érdekel a művészet minden formája, de valamiért a festék és az ecset fogott meg leginkább. Nem is volt kérdéses, hogy az új otthonunkhoz tartozó melléképületben (több egyéb mellett persze) a műtermem kap majd helyet. Pont olyan szép és világos, mint ahogy elképzeltem, milyen is lenne, ha lehetne. Az előttünk itt lakó műhelynek használta, tehát fényben és közművekben nem volt hiány. Van benne egy kis vaskályha is, tehát még télen sem probléma, ha rám jön az alkothatnék. Viszont az, hogy ez lényegében egy különálló kis ház, magában hordozza a lakóházzal járó problémákat is, például az elektromos hibákat, vagy éppen egy makacs dugulást. Még szerencse, hogy megtaláltam egy remek vízszerelő gyorsszolgálat elérhetőségét, különben hosszú időre le kellett volna mondanom a műtermemben való festésről.

Az itt található fali kézmosóban szoktam lemosni a dolgaimat, és úgy látszik, a sűrű festék és az előttem bele került és felhalmozódott dzsuva megtették a hatásukat, mert azt vettem észre, hogy egyáltalán nem akar lefolyni a víz. Próbáltam kézzel majd pumpával megtolni, de nem jártam sok sikerrel. Gondoltam is magamban, hogy itt bizony szükség lesz a cső szétszerelésére, de ennek nem akartam egyedül nekiállni, a férjem meg éppen külföldön volt munkaügyben, és még vagy két hétig nem is jött haza. Nosza, gondoltam, ideje keresgélni, hátha akad egy vízszerelő gyorsszolgálat, amelyik rövid időn belül kiérkezik és képes nagy rombolás és felfordulás nélkül megoldani a gondomat. Így akadtam a topvizgazfutesszerelo.hu oldalára, akik Budapesten és annak környékén hívhatók a hét bármelyik napján.

vízszerelő gyorsszolgálat

Fel is vettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal, ahol készséggel adtak is időpontot, mikorra tudnak a vízszerelő szakemberek kiérkezni. Mivel mondtam nekik, hogy mi a gond, így fel tudtak rá készülni. Amikor a vízszerelő szakik megvizsgálták, mondták, hogy igen, itt bizony olyan lerakódással állunk szemben, amit vegyszerrel vagy pumpával lehetetlen fellazítani, megmozdítani. Úgyhogy nekiláttak és kicserélték a kifolyó csövet és a szifont, mert abban ülepedett le a sok évnyi kosz és festék, az nem hagyta, hogy a víz akadálytalanul távozzon. Utólag hálás vagyok magamnak, hogy nem vártam ölbe tett kézzel, hanem a kezembe vettem az irányítást, és megkerestem az említett vízszerelő gyorsszolgálat elérhetőségét, mert így a férjemet sem kellett ezzel nyaggatnom, amikor végre fáradtan hazaért.