Hogyan járultam hozzá én magam is a szobák kifestéséhez?

A hétvégén érkezett hozzám a szobafestő, mivel a lakásom felújításában most éppen a falak kifestése azaz kifestetése volt a soron következő feladat. Izgatottan vártam, hogy kiválasszam a színeket, a mintákat, ugyanis nem csupán egy egyszínű falat akarok, ha már profi festővel festetem ki a szobát, hanem valami extrát is belevinni. Én is szívesen megcsinálnám az ilyet de nagyon botrányos módon bánok az ecsettel, így a festő mellett szólt a voksom.

Már majdnem 5 teljes órája dolgozott a nagyszobában a festő, amikor egy nagy jajgatásra lettem figyelmes. Nem ijedtem meg, mert nem hallottam semmi puffanást, csattanást, vagy valami nagyobb zajt. Gondoltam valamit elrontott. Azért bementem a szobába, hogy megkérdezzem mi a baj. A festőnek becsípődött a háta. Ijj jajj. Előkaptam a telefonom és bepötyögtem a karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs oldalt, hogy megmutassam a festőnek. Ide kell elmennie! Várjon, foglalok is egy időpontot egy hátmasszázsra.

Ez az oldal, a karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs a Karma Thai Masszázs oldala, itt megmutattam neki minden információt. Az árakból most 20% kedvezményt biztosítanak, ami igen jó ajánlat. Legyen az 30, 60 vagy 90 perces. Azt hiszem a becsípődött derékra a 90 perces lesz a legjobb. Ez remek választás lesz, ugyanis a hátmasszázs nem csak a becsípődött derék problémájában tud segíteni, hanem sok egyéb problémában is. A mindennapi stressz hatással lehet gerincünkre, izmainkra és befeszülhetnek, merevvé válhatnak. De ez akkor is előfordulhat, ha sokat ülünk vagy keményebb fizikai munkát végzünk, lásd a festő, aki épp a plafont mázolta.

Így ha az ember hátát masszírozzák, akkor csökkenhetnek az ilyen fájdalmak, a fejfájás, nyak, váll vagy hát fájdalmak. Ebben a szalonban nem csak kizárólag a hátat masszírozzák egy hátmasszázs alkalmával, hanem az előbb felsorolt testrészek mindegyikét. A hátmasszázsnál az ember választhat, hogy szárazon ruhában szeretné a masszázst, vagy pedig olajjal.

Ha rendszeresen jár masszázsra, hátmasszázsra az ember, akkor több jótékony hatását is észreveheti idővel a masszázsnak. Ilyen lehet a vérkeringés fokozása, az ödémásodás kialakulásának csökkenése, vagy az izomtónus optimalizálása. Valamint a kollagén termelődése fokozódik a szervezetben, amely rugalmasabbá teszi a bőrt és az izomszövetet.

A masszázs után az ember teljesen másnak érzi majd magát, mintha felszabadult volna, letett volna olyan zsákokat, amelyeket hosszú hónapok óta cipelt a hátán. A teste hálás lesz, megkönnyebbül, és igazi frissességhez jut. A masszázs tökéletes kikapcsolódás, amely során teszünk a testi, lelki és szellemi jólétünkért és harmóniánkért egyszóval az egészségünkért teszünk.

Ha a masszázs nagyon megtetszene és visszajáró vendég szeretne lenni, akkor lehet venni bérleteket, több különfélét, amely már nem csak hátmasszázsra szólhat. Lehet akár fej, nyak, váll, láb masszázs vagy tradicionális thai masszázs, olajos, száraz, kókuszolajos vagy herbál masszázs. Ezek természetesen mind kedvezményesek, szóval nem érdemes kihagyni őket.

A festő néhány nap múlva hívott, hogy mikor jöhet befejezni a szobát, ugyanis annyira jó volt a masszázs, amit foglaltam neki, hogy el is múlt a hátfájása és már tud is dolgozni. Örömmel hallottam, mondtam pihenjen 1-2 napot aztán majd várom sok szeretettel.