A fiam legénybúcsúja fergeteges volt!

A fiam éppen egy hónapja, hogy boldog házas. Lakberendezési dizájntermékek tervezésével foglalkozom, legyen szó étkészletről, bögréről, képkeretekről, vázákról – csupa olyan apróság, amivel az otthonunkat valóban nekünk tetszővé varázsolhatjuk. Ezek mind kézzel festett porcelán vagy üveg termékek, nagy ritkán dolgozom műgyantával is. Vannak saját kollekcióim, illetve dolgozom megrendelések alapján is; a férjem támogatásának köszönhetően már külföldi megrendelőim is vannak. Emellett egy speciális festékek forgalmazásával is foglalkozom.

A fiamék is egy általam festett tányérkészletet kaptak nászajándékba, hozzáillő vázákkal és hamutállal. Ákos azt mondta, hogy a legénybúcsú után ennek örült a legjobban.

De mitől is volt olyan klassz ez a legénybúcsú? Hát attól, hogy Ákos legjobb barátja, „leleményes Lali”, a Balatonra tervezte, szervezte az egész bulit. A fiamat bekötött szemmel vitték le autóval, hogy minél nagyobb legyen a meglepetés, a kikötőben pedig már várták a barátai, és a számukra kibérelt vitorlások. Balázs a neten akadt rá a lehetőségre, azonnal felvette a kapcsolatot a céggel, akik készségesen válaszoltak minden kérdésére, valamint figyelmébe ajánlották a kikötői bárt, és ajánlottak szórakozóhelyeket. Egy kisebb házi vitorlás verseny és hajóút volt hát a belemelegítés az esti bulihoz, amit az összes srác imádott – igazán klassz ötlet ez a szervezők részéről, ez tagadhatatlan. Ákos napokig csak a vitorlás élményeiről tudott mesélni mindenkinek, el is határozta, hogy amint megjöttek a nászútról, elviszi újdonsült feleségét is egy hasonló hajóútra.

A vitorlás verseny után a kikötői bárban koccintottak az élmény örömére, és még gyönyörködtek kicsit a panorámában, aztán belevetették magukat a siófoki éjszakába.