Kiállításra vezetni biztonságosan

Képzőművészként nagy szenvedélyem a kiállítások látogatása. Szeretem a kortárs alkotókat megismerni, és a munkáikat személyesen is megcsodálni. Mar többször is adódott alkalmam a saját festményeimet is kiállítani különböző városokban.

Sajnos a férjemet nem izgatja túlságosan a művészet világa, de szerencsére mindig támogat a munkámban, és ha bármikor kiállításra kell mennem, szívesen elvisz engem autóval. Nem is csoda, hiszen ez az ő szenvedélye, a vezetés illetve az autóalkatrészek világa. Fontos neki, hogy az autónk mindig a legjobb minőségű és legújabb kiegészítőkkel legyen felszerelve, amik segítik a kényelmet és a biztonságot.

Nemrégiben, mikor éppen a harmadik önálló kiállításomra utaztunk a fővárosba, épphogy csak egy hajszál híján úsztunk meg egy balesetet. Egy őz futott ki elénk az útra, de szerencsére meg éppen volt időnk megállni, így elkerültük az ütközést. Ez a vadgázolás hatalmas károkat jelentett volna, nemcsak az autó, hanem a munkám miatt is. A csomagtérben több műalkotásomat is szállítottuk aznap, amik biztosan megsérültek volna, nem is beszélve a saját testi épségünkről.

Ekkor jöttünk rá arra, hogy valami hiányzik: a vadriasztó autóra.

A férjem természetesen az autofelszerelesek.hu oldalon kezdett kutatni, ami a kedvenc oldala, ha autós kiegészítők vásárlásáról van szó. Ez a vadriasztó autóra lett tervezve, egyszerűen felhelyezhető a hűtőrácsra mágnes vagy ragasztó segítségével. A hangjelzése a vadakat elriasztja, az utasok pedig ezt nem is érzékelik, még az autóban utazó állatok sem. Ráadásul ez a készülék nem fogyaszt áramot, hiszen szélenergiával működik.

Hogy miért is éri meg beszerezni ezt a vadriasztót autóra? Azért, mert ezzel akár hatalmas károkat is megelőzhetsz, és sokkal kevesebbe fog kerülni ezt az apró kiegészítőt megvásárolni, mint a vadgázolás miatt szétroncsolt autódat felújíttatni. A használata rendkívül egyszerű, az árak barátságosak, és az autofelszerelesek.hu-n többféle lehetőséget is találsz, melyek közül válogathatsz a Te elvárásaidnak megfelelően. Abban biztos vagyok, hogyha innen vásárolsz, a jó minőség garantált. Ha esetleg tanácstalan vagy, hogy melyiket válaszd, akkor pedig bátran írj egy e-mailt a csapatnak. Tapasztalataim szerint mindig segítőkészek és megbízhatóak.

Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy erre a termékre is szükségünk lesz, de az újonnan felszerelt vadriasztóval autónkban már sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, és nyugodtan élvezhetem az utazást a következő kiállításra. A férjem is elégedett, hiszen most már nem kell aggódnia a vadak miatt, és az autónk egy újabb hasznos kiegészítővel gazdagodott.