Festői szépségű fotókat szeretnél?

Sokáig azt hittem, művész leszek. Aztán egy idő után már nem jött annyira az ihlet, közben felnőttem, és azt érzem, már teljesen más vagyok, mint kamaszként. Akkor túltengtek bennem az érzelmek, amiket nagyon jó volt rajzolással és írással kiadni magamból, manapság már sokkal kevésbé jellemző rám az a nagy érzelmi amplitúdó. Persze biztosan vannak olyan művészek, akik úgy is tudnak alkotni, hogy igazán kiegyensúlyozottak, de én nem vagyok ilyen. Néha egy-egy festményt vagy grafikát adok ajándékba családon belül, de csak akkor, ha kérik, azon kívül nem a mindennapjaim része a kreatív alkotás. Hogy bánom-e? Azt gondolom, hogy nem ez volt az én utam. A munkám is teljesen más jellegű, bár attól a művészeket nagyon elismerem, fontos számomra a kultúra minden szegmense. Szeretem, ha valakinek egyedi látásmódja van, és meg is tudja mutatni azt, alkalmazott művészként is meg tudja állni a helyét.

Szerintem például Szoboszlai Kriszti ilyen. Akár család fotó az, amit szeretnél, akár portré, jegyes- vagy esküvői fotózás, mindegyik elkészült kép magán fogja viselni a fotós stílusának lenyomatát. Ha megnézed a weboldalát, akkor a saját szemeddel is meg tudsz arról győződni, hogy nagyon átjön az, ahogyan ő a világot látja. Számomra a képeiben van valami mesebeli, úgy tudja megörökíteni a pillanatot, hogy egyfajta éteri esszenciát kölcsönöz neki. Akár boudoir fotózást is vállal – megmondom őszintén, hogy nőként kifejezetten jó érzés volt végigpörgetni ezeket a képeket – mennyi energia, mennyi női őserő és szépség árad ezekből a felvételekből! Biztos vagyok benne, hogy mindenkiből a legjobbat tudja kihozni.

Nagyon szeretnék már én is eljutni hozzá egy fotózásra, de még nem véglegesítettük a vőlegényemmel az esküvő időpontját – a legszuperebb pedig az lenne, ha Szoboszlai Kriszti tudna lenni a fotósunk a nagy napon. Igazán emlékezetes felvételek születnének, az biztos! Ismerősöktől is csak jót hallottam róla, a család fotó is például mindenkinek, aki részt vett rajta, nagyon jó élmény. Van, aki kisgyerekkel fotózkodott, van, aki tesókkal vetette bele magát a család fotó dologba. Ami még egy igazán lenyűgöző oldala számomra a művészetének, azok a gyermekekről készült fotók. Természetesen ezekből is találhatsz párat a weboldalon, én is onnan csemegéztem minden kategóriában. Azok a gyönyörű, tiszta tekintetek szinte megszólalnak a fotókon! Persze ehhez kellett a megfelelő “alapanyag” is, csodaszép kislányokat láthatunk a képeken. (És egy cuki kutyust is, akit szintén muszáj megemlítenem!)

Egyébként ami nagyon szimpatikus, hogy egy csomó infó elérhető a weboldalon, köztük például a különböző szolgáltatások árai is – nem ritka az, hogy csomagajánlatokat találunk az egyes kategóriáknál. Ebben benne lehet például kellék és ruha is – ami főleg a kreatívabb vonalon jön jól -, de akár a Szoboszlai Kriszti által biztosított fodrász és a sminkes segítségét is kérhetjük a fotózás előtti készülődéshez! Ha éppen fotóst keresel, akkor csak ajánlani tudom, hogy látogass el te is a weboldalra – szerintem semmiképp sem érdemes kihagynod!