Patron | Ingyenes Kiszállítás mindig jól jön egy aktív művésznek

Grafikus vagyok, gyakran fordul elő, hogy amit elkészítek, azt sokszorosítanom is kell, mert például egy kiállításra készül szóróanyagként, netán valaki megrendelésére, így elég nagy mennyiségben fogyasztom a nyomtató patronokat. Van egy elég drága és speciális nyomtatóm, azzal minden meg tudok oldani, de korábban többször előfordult, hogy bajba kerültem, mikor fogytán volt benne a festék, és a szokásos boltban pedig nem volt helyette új. Viszont egy munkatársam, akivel gyakran összedolgozunk, azt javasolta, hogy álljak át online megrendelésre, Patron | Ingyenes Kiszállítás mellett sokkal jobban megéri, mert így az orromat se kell kidugnom otthonról, és az utazási időt és költséget is megspórolom. És milyen igaza volt!

Legutóbb, mikor összeültünk a törzshelyünkre meginni egy kávét és tapasztalatokat cserélni, beszámolni a legutóbbi munkáinkról, én elpanaszoltam neki, hogy nemsokára bajba kerülök, mert a számítógép jelzi, hogy nem sok van már a patronban a nyomtatóban, nekem viszont szükségem lenne rá, a boltban viszont csak két hét múlva lesz újra. Ahogy ezen bosszankodtam neki, a vállamra tette a kezét, és megkérdezte, hogy tényleg ennyire maradi vagyok-e? Ő már réges rég internetről rendeli a saját gépébe a patronokat, és tökéletesen meg van elégedve, sok fáradtságtól kíméli meg saját magát. Leírta nekem a webshop elérhetőségét, ahová átszokott a régi helyről, és azt is hozzátette, hogy a Patron | Ingyenes Kiszállítás mellett rendelhető tőlük, szóval ne húzzam sokat az időt, a végén még ők is kifogynak. Nagyon megköszöntem neki a jó tanácsot, és hozzátettem, hogy rá mindig számíthatok.

Otthon aztán felkerestem az ajánlott oldalt, és legnagyobb meglepetésemre akkora választék volt a patronokból, nyomtatóalkatrészekből, hogy talán még a következő utáni nyomtatómhoz is innen tudom majd rendelni őket! És mindamellett, hogy a Patron | Ingyenes Kiszállítás mellett rendelhető tőlük, azt hiszem ennél jobb üzletet nemigen csinálhatnék, talán csak akkor, ha közvetlenül a gyár mellett laknék és oda járnék érte, nagyker áron vásárolni. Gyorsan rendeltem is kettőt, hogy ha meg is sűrűsödne a munka, akkor se kerüljek bajba, és biztosan legyen tartalékom is, ha még az új is úgy döntene, hogy feladja a harcot. Ahogy az oldalon írták, pár napon belül érkezett is a futár, és maradéktalanul meg is kaptam, amire szükségem volt. Ennél elégedettebb nem is igen lehetnék, talán csak ha olyan embert is küldtek volna mellé, aki rajzol helyettem. De ilyenre nem is érdemes gondolni se, ne legyek telhetetlen. Ez is óriási segítség volt, legközelebb, ha a barátommal összeülünk, meghívom egy finom, jó drága kávéra hálám jeléül.