A portréimat tudom szebbé festeni, de nekem szépülni eddig nehéz volt

Festőként mindig is nagyon élveztem, hogy az alanyaimról készült portrékat bármikor olyanná varázsoltam, ahogy kérésre a modell szebbnek látta magát rajta. Ha kellett, a valóság kicsit erőteljesebb megváltoztatásával. Nagy élmény így örömöt szerezni! Sokat tűnődtem rajta, hogy mi lenne a módja nekem is kicsit elégedettebbé válnom, az arcomat illetően. Mármint a valóságban elégettebbé, mert én sosem szerettem, ha lefestenek, de eddig nem is akadt, aki utóbbit megtegye. Nem is ragaszkodom hozzá a jövőben sem, előbbire viszont találtam egy kiváló megoldást, a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr nevű szérumot!

Ez egy olyan csodaszer (nem én használtam rá először ezt a kifejezést, hanem többször láttam leírva elégedett vásárlóktól, mielőtt vettem belőle), amely kevés alkalom alatt kisimítja az arcot, és megemeli azt. Nem leszünk táskásak, kevésbé leszünk ráncosok utána, és eltűnnek a szem környéki karikák. Több használat alatt még inkább, mint elsőre!

A Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr készítményt ingyenesen házhoz szállítják, egészen szűkös határidőn belül, ha megrendeljük a linkről, 30 napos visszafizetési garanciát vállalnak, de kapható patikákban is. Örülök tehát, hogy elterjedtté válik, mert nekem elsőre nem hitték el, hogy egy másodpercek alatt az arcra felvihető szérum kellett csak, hogy ennyire máshogy nézzek ki. Márpedig ha mindenki így el volt alélva, miért nem kaptak rögtön a lehetőségen? – kérdeztem.

Az a bizonyos pénzvisszatérítési garancia sem véletlen találmány. Senki sem panaszkodik rá, mindenki inkább csak áradozik, aki próbálta. És azt írják, a készítmény kifejlesztése során az volt a szempont, hogy hosszútávon is hatásos legyen, ami fontos, hisz az öregedésem nem áll meg. Szomorkodom eleget is miatta.

Az arcom miatt viszont már nem kell. Nekem elég érzékeny a bőröm, de meggyőzött az, hogy biztosítottak: a tesztek során semmilyen bőr- és szem irritációt, túlérzékenységet nem okozott. Érzékeny bőrűként pedig alátámaszthatom, hogy én sem tapasztaltam ilyen hatást! Mindenki figyelmébe tehát még egyszer (mert tényleg hat): Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr!