Ingázás az új elektromos motorommal

Mindig is nagyon érdekelt a művészetek világa. Kiskorom óta szerettem volna művészeti egyetemre járni, viszont eddig valamiért nem mertem jelentkezni, mert féltem, hogy nem vagyok elég jó hozzá. Végül viszont úgy döntöttem, hogy csak jelentkezek és sok munkámba került, de sikeresen fel is vettek. Szerettem volna venni egy elektromos motort is, hogy könnyebb legyen a bejárás, főleg, hogy suli mellett dolgozom is. Eddig elég nehéz volt megoldanom az ingázást a munka, a suli és az otthonom között…

Így elkezdtem nézelődni a neten és találtam is egy webáruházat, a neve motorbolt.co.hu. Ezen az oldalon könnyen el tudtam igazodni, fel is fedeztem, hogy mennyi minden beszerezhető náluk. Kerékpárok, elektromos kerékpárok és az alkatrészeik, motor alkatrészek és felszerelések, gumik és egyéb kiegészítők. Nagyon megtetszett a széles választékuk. Elektromos motor LOFTY néven és kategóriával találtam meg a nekem tetsző és megfelelő járgányt.

Mindig is piros motort képzeltem el magamnak, az olyan vagány szerintem. Megnéztem a specifikációkat és a termék részleteit, majd utána szerettem volna megrendelni. Az sem volt nehéz feladat, választhattam több opcióból a rendelést illetően. Én a honlapon keresztül adtam le a rendelést, ez tűnt a legkézenfekvőbbnek. Házhozszállítást és utánvétet választottam aztán, mert ez volt a legkényelmesebb és mivel nincs autóm, nem tudtam volna érte menni személyesen. Bár így utólag belegondolva jöhettem volna azzal haza, de azért elég messze volt tőlem a bolt és először gyakorolni szerettem volna egy kicsit a vezetést.

Pár nap alatt ki is szállították az új, szépséges elektromos motor (LOFTY) járgányomat és azóta is töretlenül imádom. Bárhova megyek, motorral megyek!