Dolgozni, alkotni is csak megfelelő körülmények között lehet

Sok dologban különbséget teszek a munkám és az önmegvalósításomat szolgáló hobbim között. Én nem vagyok olyan szerencsés, hogy a kettő ugyanaz. Előbbire azért van szükségem, hogy fenntartsam magam és az otthonomat valahogy. Utóbbi célja viszont az, hogy hagyjak nyomot valahogy a világban és kiadjak magamból mindent, ami úgy érzem, kikivánkozik. Én ezt a festészetben találtam meg.

Szerintem fontos, hogy mindkettő jelen legyen az ember életében és legalább ennyire fontos, hogy tökéletes körülmények között művelhesse az ember mindkettőt.

A munkahelyemre nem lehet panasz, egy nagyobb, jól prosperáló, a munkavállalói igényeket szem előtt tartó vállalatnál dolgozom, de az otthoni körülmények a festészethez sokáig szegényesek voltak. Hosszan sorolhatnám, hogy ez miben nyilvánult meg, de legfőbb okként azt tudnám felhozni, hogy nyáron túl meleg, télen pedig túl fagyos volt a “műhelyemként” fenntartott garázs, ahol alkottam. Muszáj volt egy 2in1 megoldást találnom végre, ezért szerencsés, hogy ráakadtam a https://klimaglobal.eu weboldalra!

Őket egyaránt ajánlanám komplexebb rendszerek kiépítésére vágyóknak és hozzám hasonló “kisembereknek” is, mert mindenre tudják a megoldást. Óriási választékuk alapozza meg, hogy mindenféle helyiségre, legyen az egy kis szoba, vagy egy nagyobb csarnok, ki tudják alakítani azt a metódust, ami alkalmas lesz a szóban forgó terület hűtésére, és/vagy fűtésére.

Nálam is ment minden, mint az álom. Gyorsan, olcsón és profin. Egy klímával így meg tudták valósítani mind a nyári hűvösséget, és a téli fűtöttséget is, de a hőszivattyúkhoz is értenek. És mint mondtam, klímából is a legjobbat és -ideálisabbat találják meg neked, ha sajátosak az igényeid. Tapasztalt szakemberek, gyors ügyintézés és a lehetőségek tárháza: https://klimaglobal.eu.